steun harald en lisa

Moeder komt na moordpoging op beide kinderen vrij. Celstraf en TBS behandeld! TBS kliniek spreekt uit in Maart 2013: wij achten het niet verstandig dat zij terug keert daar wij haar nog bijna niet hebben kunnen behandelen! Wij proberen een stadsverbod te krijgen zodat haar dochter Lisa nu 14 nog een beetje JEUGD mag genieten zonder ANGST. Help ons Lisa te helpen en teken daarom deze petitie.

Wie

Teken als ook U vindt dat wij volwassenen onze kinderen in Nederland moeten beschermen, dit voor de rechten van het kind.

Lees verder onder de advertentie

Constatering

In 2009 heeft deze moeder geprobeerd zichzelf ,Lisa 11 & Mitchell 14 te vermoorden, achteraf blijkt dat dit al vaker getracht is. Moeder blijkt uit P. Baancentrum onderzoek: borderline, meervoudig persoonlijkheids-stoornis en van Munchhauzen by Proxy te hebben, kortom een gevaar voor wie ze liefheeft. In 2011 zou zij bij haar ouders op bezoek, door fouten van Justitie bij de veroordeling en ook erna hebben de slachtoffers geen enkele hulp bij verwerking gekregen, dit bezoek kost ons dan ook op 19-10-2011 het leven van Mitchell inmiddels 16, in angst, onrust en met het niet verwerken van het verleden hangt hij zich op, als enige uitweg om maar niet meer geconfronteerd te worden met moeder Marloes. Wij zijn bang door de uitspraken van Lisa, die zij heeft gedaan naar aanleiding van het bericht dat Marloes definitief vrij komt op 14 augustus 2014, dat zij Mitchell achterna gaat. Zij ziet zich niet gehoord/gezien door de hulpverlening en bureaucratie en is nog altijd zeer bang voor Marloes dat mens zoals zij haar noemt. Justitie bied bescherming!! door een systeem met alarmknop dus de gedetineerde vrij en het slachtoffer aan banden. FOUT zeggen wij daarom STADSVERBOD zodat Lisa vrij kan genieten van het beetje JEUGD wat haar nog rest.

Doel

Wij willen rechten voor kinderen/ slachtoffers van gewelds misdrijven, bescherming tegen veroorzakers zodat een slachtoffer niet nogmaals slachtoffer wordt. Prioriteit heeft voor ons natuurlijk Lisa, maar graag willen wij een signaal afgeven voor alle bedreigde kinderen in Nederland.

Petitie beëindigd

2121 Handtekeningen
> De beheerder heeft zelf deze petitie beëindigd, hierdoor kan er niet meer getekend worden!
Deze Petitie Is Gestart Door:

Stuur Een Email

Tekenen Promoten